c
Westfaal Ruin 2 Jaar 170 cm Vliegenschimmel in Wuppertal
+4 Foto's

Zweijähriger verschmuster Wallach mit tollem Springvermögen

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID: 4107174
Plaatsingsdatum: 3-7-2024
Reclameoproep: 544
Advertentie opgemerkt: 14
€ 8.800 vraagprijs
Gut Oben Aprath
42113 Wuppertal Duitsland
9
+49 (0)17... tonen
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

meer informatie



De oorsprong van het Westfaalse paard fokken ligt samen met de oprichting van de stoeterij in Warendorf in 1826. De fokvereniging zelf is pas opgericht in 1094. Tot aan het einde van de tweedewereldoorlog werden er voornamelijk paarden gefokt die in het zware werkpaardtype staan. Deze paarden werden ... Meer over het paarden ras Westfaal
Ruin
2 Jaar
170 cm
Springen
Eventing
Dressuur
Westfälisches Pferdestammbuch e.V.
is onbeleerd
halstermak
Zonder ijzers
Braaf bij de hoefsmid
direct van de fokker
Met paardenpaspoort
geen ekzeem
tot uw beschikking

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Avantador ist ein sehr charismatischer und zutraulicher zweijähriger Schimmel-Wallach. Er genießt eine altersgerechte Ausbildung, sprich führen, putzen, anbinden, und Hufschmied stellen keine Schwierigkeiten für ihn dar. Er ist von klein auf mit Mensch, Hund, Kuh und Pferden umgeben und ist allen Lebewesen freundlich, mutig und herzlich aufgeschlossen. Durch den täglichen Weidegang, ist er an Menschen und Pferde aller Altersklassen gewöhnt und sozialisiert. Es macht Spaß, mit ihm Zeit zu verbringen und zu arbeiten, da er sehr aufmerksam und dem Menschen zugewandt ist. Auch ihm merkt man es an, dass er Spaß daran hat, zu arbeiten und etwas zu lernen.

Durch seine Abstammung hat er größtes Potential in der Springreiterdisziplin, aber durch sein jetzt schon erkennbares Vermögen, steht ihm einem Erfolg in der Dressur nichts im Wege. Seine vielmals gekörten Vorfahren lassen Gutes für die Zukunft erhoffen. Sein voraussichtliches Stockmaß von 1,70 m ist die perfekte Größe für ein Spring-, Dressur-, oder Fahrpferd, für Groß und Klein. Sein sanftmütiger und ruhiger Charakter hat er von seiner Mutter geerbt und lässt darauf schließen, dass er ein Verlass-Pferd wird, genau wie die Mutter es war.

Videos werden bei Interesse verschickt.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Avantador is een zeer charismatische en vertrouwenwekkende tweejarige schimmelruin. Hij geniet van leeftijdsgerichte training, d.w.z. leiden, verzorgen, vastbinden en hoefsmeden zijn geen probleem voor hem. Hij is van jongs af aan omringd door mensen, honden, koeien en paarden en is vriendelijk, moedig en staat open voor alle levende wezens. Hij is gewend aan en gesocialiseerd met mensen en paarden van alle leeftijden dankzij zijn dagelijkse weidegang. Hij is leuk om tijd mee door te brengen en om mee te werken, want hij is erg attent en gefocust op mensen. Je kunt ook zien dat hij het leuk vindt om te werken en te leren.

Door zijn afstamming heeft hij veel potentie in de springdiscipline, maar met zijn al herkenbare aanleg staat niets een succes in de dressuursport in de weg. Zijn veelvuldig gekeurde voorouders beloven veel goeds voor de toekomst. Zijn verwachte stokmaat van 1,70 m is de perfecte maat voor een spring-, dressuur- of menpaard, voor jong en oud. Zijn zachte en kalme karakter heeft hij van zijn moeder geërfd en doet vermoeden dat hij net als zijn moeder een betrouwbaar paard zal zijn.

Video's worden opgestuurd bij interesse.

Document

Afstamming

Aanbieder

Gut Oben Aprath
E
42113 Wuppertal
Duitsland
Homepage: gut-oben-aprath

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen

Verdere advertenties van de aanbieder

9 n r
Gut Oben Aprath
E
42113 Wuppertal
Duitsland
i