c
Holsteiner Merrie 5 Jaar 168 cm Appelschimmel in Drentwede
~
~

8 keer gemerkt

Nachwuchspferd für den gehobenen Sport

€ 20.000 tot € 40.000
€ 20.000 tot € 40.000
Privé aanbieder
49406 Eydelstedt
Duitsland
9
+49 (0)17... tonen
n

Bericht

Te merken

Deel nu je advertentie

r Advertentie afkeuren

meer informatie



De Holsteiner komt uit Schleswig-Holstein in Duitsland. Het is een van de belangrijkste paardenrassen in de Duitse warmbloed fokkerij en daar ook niet meer weg te denken. In de middeleeuwen was de Holsteiner een zwaar werkpaard. Tot aan de tweedewereldoorlog werd het ras ook ingezet als cavalerie pa ... Meer over het paarden ras Holsteiner
Merrie
5 Jaar
168 cm
Springen
Opleidingsniveau: A ~ L
Succes: A ~ L

Wedstrijdervaring

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Carrie Popins ist eine 5-jährige Schimmelstute von Castle Creek aus einer Lancer II Mutter. Sie wurde schonend angeritten und ausgebildet. In diesem Jahr lief sie ihre ersten Turniere mit Springpferde A und A-Springen. Dort war sie bereits mehrfach platziert (1., 2x3., 7. Springpferde, 2. A-Springen). 
Sie hat eine gute Manier am Sprung und ist immer vorsichtig mit entsprechender Übersicht. Sie ist dressurmäßig sehr gut ausgebildet und dementsprechend leicht reitbar. Carrie Popins ist immer motivert und lernbereit mit einer großen Freude und viel Potenzial für das Springen.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Carrie Popins is een 5-jarige schimmelmerrie van Castle Creek uit een Lancer II moeder. Ze is voorzichtig ingereden en getraind. Dit jaar heeft ze voor het eerst meegedaan aan springwedstrijden op beginners (A) en gevorderden (A) niveau. Ze heeft zich daar al meerdere keren geplaatst (1e, 2x3e, 7e springpaard, 2e A springpaard).
Ze heeft een goede manier van springen en is altijd voorzichtig en heeft een goed overzicht. Ze is zeer goed getraind in dressuur en daardoor makkelijk te rijden. Carrie Popins is altijd gemotiveerd en bereid om te leren met veel plezier en veel potentieel voor het springen.

Afstamming

CASTLE CREEK
CASALLOrchidee 32
CARETINOKIRA XVIICARTHAGOWINNIPEG III
 
TIFFANY XIII
LANCER IINAOMI VIII
LANDGRAF IINULACASSINI IVARAN
Privé aanbieder
E
49406 Eydelstedt
Duitsland

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen
Afdrukken
r Advertentie afkeuren
sturen over
9

Bellen

n

Bericht

share
Privé aanbieder
E
49406 Eydelstedt
Duitsland
n

Bericht

i
close